Prefab dakkapel plaatsen

Klik hier voor (max. 6) vrijblijvende dakkapel offertes en vergelijk leveranciers

Een prefab dakkapel, ook wel een geprefabriceerde dakkapel is een ander woord voor een kant en klare dakkapel. Een dergelijke dakkapel is in de fabriek al in elkaar gezet en hoeft alleen nog op uw huis geplaatst te worden.

Prefab dakkapellen zijn zeer geliefd bij consumenten, omdat alle bouwwerkzaamheden binnen 1 a 2 werkdagen worden voltooid. Net als bij de dakopbouw zorgt een prefab dakkapel voor extra woonruimte. De prefab dakkapel prijzen zijn ook ongeveer gelijk aan die van een dakopboouw.

Een prefab dakkapel wordt doorgaans in één werkdag geplaatst, inclusief afwerking. Dat kan omdat door de voor ontwikkelde montage methode waarbij de echte bouwwerkzaamheden in de fabriek plaats vinden. Het plaatsingsproces van de dakkapel in uw dak is dan snel gebeurd aangezien alleen een gat gemaakt hoeft te worden en de dakconstructie aangepast moet worden. Vervolgens wordt dakkapel met een hijskraan erin gezet en kan het afwerken beginnen. Binnen een dag is uw dakkapel geplaatst.

Prefabricage

De fabricage van prefab dakkapellen neemt 2 tot 4 werkdagen in beslag, afhankelijk van de afmetingen en accessoires van de dakkapel. Bij accessoires moet worden gedacht aan isolatiemateriaal, dakgoot, type ramen en kozijnen en eventueel vooraanpassing voor het plaatsen van een airconditioning.

Een offerte aanvragen voor een prefab dakkapel plaatsing

Wat je via deze website kunt aanvragen zijn gratis offertes van dakkapellen leveranciers die werkzaam zijn in uw regio. Zij kunnen u meer vertellen over de prijs, de mogelijkheden en zij kunnen ook de dakkapel vergunning voor u regelen. Ontvang offertes van maximaal 6 dakkapel leveranciers. Klik hier voor meer informatie.

Voordelen van een prefab dakkapel

  • Snel te plaatsen
  • Lagere kosten
  • Van te voren al te zien hoe uw dakkapel eruit ziet
  • Bevat zelden constructiefouten

Nadelen van een prefab dakkapel

  • Afmetingen in centimeters nauwkeurig zelf uit te kiezen. Omdat het prefab is wordt er niet op minimeters gelet maar kunt u vaste lengte en breedte maten kiezen.
  • Indien u specifieke voorkeuren heeft kunt u beter voor een dakkapel op maat kiezen.

Als u er zeker van bent dat u een dakkapel wilt laten plaatsen maar nog geen idee over de prijzen hebt en nog advies wilt van leveranciers kunt u op deze website een gratis offerte-aanvraag plaatsen bij maximaal 6 leveranciers.